Na de verhuizing van Van Dorp Installaties Leiden, van de Morsweg naar de Amphoraweg zijn Van Dorp Installaties en New Horizon Social Impact | UPstore een mooie samenwerking aangegaan. De doelstelling was om de overgebleven materialen, goederen, spullen van waarde op een duurzame wijze op te ruimen en de oude loods bezemschoon op te leveren. Na scheiding van de courante en incourante materialen zijn de courante materialen én de spullen van waarde, bijv (metalen) bakken, oude gereedschappen, kasten, divers sanitair etc. getransporteerd naar de UPstore winkel in Alkmaar. In de UPstore winkel in Alkmaar worden deze spullen met waarde verkocht aan de consument. Enkele restpartijen, zoals bitumen dakleer, diverse soorten en maten PVC-materiaal hebben hun weg gevonden naar zelfstandige installateurs en klusbedrijven. De overgebleven materialen zijn naar de ijzerhandel gebracht.

Op deze wijze is een berg afval voorkomen en worden diverse particulieren en kleine zelfstandigen op een duurzame wijze van materialen voorzien.

Een prettige en constructieve samenwerking tussen van Dorp Installaties en New Horizon Social Impact | UPstore.